Do not afraid to lose because the person who win had lose for many time .

Hujan yang turun bagaikan mutiara .


Yehaa ! Sejuknya kalau hujan-2 ni. Tidur pun sedap weh ! Hahaha. Act, kat sini , musim hujan panas. Adalahh dalam hati , "Asyik hujan jea, Bosan arh ! " Yeah , itulah manusia , tak bersyukur dengan nikmat Allah berikan.

Cakap pasal hujan , korang pernah main hujan tidak ? Kalau Aina ? Ofcourse T I D A K pernah ! Sebab , ibu Aina tak kasi adik beradik Aina main hujan , Aina tak tahulah. Kesihatan kena jaga maybe. Ataupun baju basah lencun nanti basah dalam rumah pun logik.

Okay, actually, Aina pernah main hujan senyap ! Aina main hujan masa nak balik sekolah agama. Hah ? Ibu Aina tak marah ke ? Huh. Buat apa ibu nak marah. Aina bagilah seribu satu alasan kenapa baju basah lencun dari hujung tudung sampai hujung kaki ! Alasan paling-paling-paling munasabah , "Ibu ambik aina lambat. mana tak habis satu badan basah"

Heeee . Tengok? Otak genius yang tak berapa nak genius ni bagi alasan yang boleh di kategorikan M E N I P U ! Jangan tiru aksi, ayat ini. Harap maklum.

Tapi , itu cerita dululah. I'm thinking like 3 years old child. And I quite childish on that time :) Sekarang ? Pemikiran Aina akan berganjak ke arah pemikiran remaja zaman kini. Pemikiran remaja yang baik-2 sahajalah.

Okay, now ! Aina takut kilat. Soo, ada eloknya Aina off lappy dan berhenti sampai di sini. Heee :D InsyaAllah , tomorrow , I will post another entry for you to read.

sincerely from me : Aina Maisarah

p/s : follow ini twitter boleh ?

Ainina , aku sayang kau ! :*


Hyeee ! Okey-2, semalam tak post apa-2 kannn ? Jyeah ! Hari ni apa lagi ? Faris gain ? Tak dahh. Aina nak cerita pasal kawan Aina. Her name is Ainina. See that ? Nama kitorang pun nak dekat sama ! Hahaha. Jom kita kenal sembang dulu !

Nama: Nur Ainina Balqis
Umur : 12 tahun
Tarikh lahir : 24 / 5 / 2000 
Hobi : Gelak kuat-2 , buat orang ketawa .
Cita-cita : Doktor katanya :3

Ainina nii, suka buat Aina ketawa. Hehehe. Suka snagat laa! Aina tak tahu nak cakap apa pasal dia. Seriously ! Aina rasa kalau takada dia, urmm, entahlah. Aina pun tak tahu. Pagi tadi pun Aina cari dia sebab Aina risau dia tak datang !

Okeyla. Nothing to write. Tengah nak rasa nangis Faris nak balik asrama dah. Sedihnya , Ya Allah !

Kbye :*

Aisyah, superbbwoman .

Wooh! Lawa akhirnya blog Aina. Oke-2. Blog yang Aina sayang beribu kali dan berjuta ni tak akan lawa tanpa bantuan kakak lawa kat atas ni! Kalau siapa kenal dia tahulah siapa nama dia! Okey-2. Tak perlu berteka-teki lagi. She 's Aisyah Faizal. Awhh! lawa kann?

Firstly, memang aina tengok blog dia, lawanyaa Ya Allah ! Then Aina teragak-2 nak minta tolong dia tolong edit. Hehehe. Lepastu, bila fikir banyak kali, Aina nak minta tolong siapa nak edit blog lagi kalau bukan dia, kankankan? 

Okey readers! Straight to the point baby! Aina nak ucapkan terima kasih and lots of thanks to you and only you! Hhehe. Nanti , awak susah saya tolong oke? Heeheh. 

Actually, Aina baru kenal dia tahun ni. Sebab kami sekolah lelain. Aina sekolah dekat SK KLIA . Sya pulak sekolah dekat SK KKLIA . I'm double K and she's triple K . And, kitorang kenal-2 boleh pulak gurau dalam line twitter. Muehehe. Senang saja sayang nak dapat kawan.

Ehh, panjangnya Aina tulis. Okey readers! Till then babe . Bye :*