Do not afraid to lose because the person who win had lose for many time .

Love story

Photobucket

and nurul iman bt mohd rozi said ,

"aish mekna tak baik wallahi, pdhl tipu hmp"

while siti aliya bt mohd zahir said ,

"youre like asyallie. suka vixx. sampai aku pun terjebak sama. anw, best entry ko"

and last , fahda syazween bt fazul anuar said ,

"best gilaa entry. hahaa"

aku tulis bulat-bulat ape yang korang komen ni taw .... terharu lah sikeddd . 

aku dapat inspire la . aku apdet entri apa je pun semalam . tapi nak suh orang lawat jugak . haruslah aku announce jgk kat wechat aha . halah mcm tak kenal aku . publisiti sekali sekala why not babe ?

aku tak nak cerita pasal love story pun haha . pasal harini aku kunjung lagi dance version . tapi bukan vixx . ni exo .

orang lain sibuk tengok pencetus ummah , aku duk tengok benda ni . alahai aina . tapi mata aku still dekat tv okeih .

tapi aku tengok sikit je lah. aku tahu ada je dalam hati nak bash nanti . aku jujur ler hm . sebab aku ni jenis suka tengok dalam laptop . malas tengok kat tv .


so ofkos la PU FAIZZZZ . 


tertanya lah, diorang yang tak jamin masuk syurga tapi masih sebarkan dakwah , aku ni , yang belum konfem masuk syurga . apatah lagi nak cium kan ? 

well say gaiz , sebab tu kita kena beramal . buat ibadah . biar Allah suka . menipu aku yang dah besar panjang ni solat pun ibu duk suruh-suruh . sebab aku leka . biarlah . sebab ibu sayang aku  . dia ingatkan aku .

satu je kalau aku balik rumah . aku TAK MAMPU istiqamah bukak alquran setiap hari . sungguh . aku kecewa . sebab ayat alquran tu lah , love note death note love story death story , adaaa dalam tu . banyak . melimpah .

aku ?

masih taknak istiqamah .

manusia , kadang-kadang ada kesedaran nak berubah . tapi tak cukup tonik . tonik dia time banyak kemain , sanggup bangun malam buat tahajud pebende semua .

bila tonik diorang kurang ? 

allahu , mereka yang rasa je samada nak terus kan atau berhenti tengah jalan .

begitulah aku . 

maaflah kawan-kawan kalau aku bersikap macam alim . hakikatnya , aku still perangai brutal . ya . brutal . aku try brutal bertempat . mulut pun kekadang asyik tersasul . haih .....

lagi ? share video KPOP hahahaha .

itu just selingan . sebab ada lagu tu aku tak tengok MV . just dengar . korang faham-faham je lah k . at least aku takde lah duk ngadap kpop siang malam heheheeheh . 

so , aku share lah siikit kan . ada . ya sekurang-kurangnya ada .

anyway , pu yusof punya tajuk malam ni best hehehehehehe .

bercinta selepas nikah uolsssss oklah bye ,.






1 comment:

Anonymous said...

Wahh,tpi aq x rajin nk bce smua