Do not afraid to lose because the person who win had lose for many time .

Into love story

Photobucket

so , ada laptop . jadi . taknak cerita pasal love story pun . based on the video lah kan . pasal aku suka lagu tu haha . tapiii sebelum bukak tu nak katalah , ni video korea . yep kpop . tapiiii lagi , aku amik dance version . real video dia takde pape pun . hehe . kesian korang nanti kena brainwash . 

nah amik lah url . 

kalau tak jadi video kat bawah ni lah .





dah bukak ? okey kita teruskan ke ? hm . 

aku malas nak menaip harini . padan muka korang haha ok bye . tu je nak share . 

kalau nak tau sebenarnya aku nak ckp apa , tgok video real VIXX ok . gempak lah macam robot serius aku cakapppp

p.s :  tak bermakna aku ni addicted kpop . harap maklum 

No comments: