Do not afraid to lose because the person who win had lose for many time .

Dear Aisyah Bahiirah :')

Photobucket

Assalamualaikum and hello.

Oh ya . Semalam Aina tulis pasal entri ini kan ? Hehehe  Right now , Aina nak tulis pasal sorang kawan Aina ni . She is my new bestfriend . Tapi Aina macam dah kenal dia bertahun . Share cerita ini , itu . Ahh . Nevermind . Let's start .

You orang know ? Her name is Nur Aisyah Bahiirah . And.... she is beautiful and you have to know it . Dia ada blog . Here is the link

We about baru kenal dalam erm . 4/5 bulan cam tu ah . Betul ke ? Hahaha . Nevermind . Dia nak duduk asrama dah . Nanti Aina pun nak duduk asrama . Tapi , dia pergi dulu . Baru Aina pergi . Sepatutnya , I have to go same as her ! Bukan hari lain-lain .

Herm...  tak apalah . Bukan rezeki . Hehehe . Aina ingat lagi first time chat dengan dia . Rasanya dia suruhh follow blog dia maybe ? Hurm . Tak ingat lah . Tapi , Aina still ingat cemana Aina boleh gaduh . Heheheh . Aina ejek kawan dia , her name is Hairryna . 

Tapi Aina tak ingat Aina gelar dia apa . Benda tu settle hari tu ah . Aina jenis tak suka gaduh lelama . Hilang berkat dalam hidup nanti . Patut cari kawan dah cari lawan =='

Bila ingat balik , bagus jugak gaduh . kalau tak maybe sampai sekarang Aina takkan rapat dengan Aisyah :') Ehh ? Kau ni kan Aina -.-

Ermm . Apa lagi eh  nak cerita ? Hihihih . Dia sekolah kat mana nanti eh ? Sekolah Menengah Sains Banting . Act , ramai yang mintak situ . Aina tak mintak situ pun SBP Aina tetap tak dapat . Ouch . Sadlife =.'=


See that picture  ? OMG !! Dia lawakan ? Say yes , yes , yes . Muahahah . Aina tak pernah tengok dia . Tapi Aina agak dia tinggi lah *sangat*


Ni latest punya gambar . Jap Aina upload lagi eh ?




 Hahahahah . Ini tak latest mana rasa ? Huahuahua . Aku macam buat pameran gambar Aisyah dekat blog ni -.- Er... nevermind .  Sekali berkala-kala ==' 


Now I know why Danial loves her . Sebab dia comel , lawa , ayu  , cute , dan sekutu dengan nya . I am hoping satu hari nantti Aina dapat jumpa dia , cubit pipi dia . Tengok dari gambar aku tahu kau tembam Sya -.-

Sya , aku ada pesanan kat kau ni . Heheheh .
Dear Aisyah ,  Please dont forget me . I love you damn much . Entahlahh nanti minggu depan pagi-pagi aku nak chat dengan siapa. Takde dah geng nak masuk asrama . Aku kenal kau dengan Barique je kot yang nak masuk asrama nanti . Kat sana , kau jangan pandang lelaki lain eh ? Nanti Danial nangis , kau susah nak pergi Langkawi pujuk dia . *kidding* Lastly , aku doa kat kau , selamat sampai sana , jumpa kawan yang baik-baik , yang ikhlas kawan dengan kau . In shaa Allah :)

Back to the normal *flips hair* well well well . Aina dah tak tahu nak cerita pasal apa si Aisyah ni. Ahhh.  Itu je kot Aina nak pesan kat dia . Sebenarnya Aina rangka segulung tisu  tapi Aina dpt dua muka tisu je kot . Ahahaha . K tak lawak .

Erm , ok , ini je kot Aina nak cerita . Till then gaizzz . Bye ! And goodbye Aisyah Bahiirah :*


Aisyah kata I love you lah kat kita . eh eh eh ? Perahsannnn -.-

No comments: